تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از هفت میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دندانپزشکی زیبایی به جای دندانپزشکی درمانی | رشد بی رویه کلینیک‌های دندانپزشکی در مشهد+ فیلم

  • کد خبر: ۲۲۲۰۲۹
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۲
دندانپزشکی زیبایی به جای دندانپزشکی درمانی | رشد بی رویه کلینیک‌های دندانپزشکی در مشهد+ فیلم
رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از رشد بی رویه کلینیک‌های دندانپزشکی و عدم نظارت بر آن، تا رواج دندانپزشکی زیبایی به جای دندانپزشکی درمانی در مشهد گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشست خبری هفته دندانپزشکی و بهداشت دهان و دندان امروز دوشنبه ۲۷ فروردین با حضور رئیس دانشکده و معاونان وی برگزار شد.

دکتر ناصر سرگلزایی در این نشست عنوان کرد: دانشکده دندانپزشکی در حال حاضر ۳۱۵ یونیت فعال و ۱۱ بخش عمومی و تخصص دارد و با دارا بودن ۷۱۵ دانشجوی عمومی، ۹۷ دستیار تخصصی و ۱۱۵ عضو هیئت علمی، جزء ۳ دانشکده برتر کشور محسوب می‌گردد.

پذیرش بیشتر از ظرفیت؛ معظل آموزش علم دندان

وی در ادامه به پذیرش دانشجو در این دانشکده اشاره کرد و ادامه داد: پذیرش‌های اخیر در حوزه آموزشی برای ما یک معظل است؛ ما نهایتا بتوانیم حداکثر ۶۰ دانشجو در مقاطع عمومی و تخصصی جذب کنیم و این در حالی است که در کنکور سال گذشته تعداد ۱۰۰ دانشجوی جدید به دانشکده مشهد وارد شدند.

سرگلزایی اشاره کرد: تجهیزات و مواد مصرفی دانشجویان بسیار گران و عموما وارداتی است و نوسان قیمت ارز، معظل جدی ماست. یک دانشجو به طور متوسط تا پایان دوره تحصیل، بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان هزینه شامل تجهیزات، مواد مصرفی و آموزش را نیاز دارد که بر عهده دانشگاه است.

رئیس دانشکده دندانپزشکی مشهد همچنین تصریح کرد: تجهیزات موجود در دانشکده ما عمدتا قدیمی است؛ به گونه‌ای که برخی یونیت‌های ما متعلق به ۵۰ سال قبل، یعنی سال تاسیس دانشکده در ۱۳۵۳ می‌باشد. ما بار‌ها به وزارت اعلام کردیم که این تجهیزات باید تغییر کرده و نوسازی شود، اما خبری نیست.

تفاوت‌های فاحش تعرفه‌های درمانی؛ هم دانشکده هم مطب

جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بخش دیگری از صحبت‌های خود به مسئله تعرفه‌ها وهزینه‌های درمانی دندانپزشکی پرداخت و عنوان کرد: کلینیک ویژه دندانپزشکی دانشکده روزانه ۳۰۰ تا ۵۰۰ مراجعه کننده دارد. این کلینیک صبح‌ها با تعرفه آموزشی و عصر‌ها با تعرفه دولتی کار می‌کنند و مجموع اعداد در تخصص‌های گوناگون در کلینیک، با اعداد مطب‌ها و کلینیک‌های خصوصی تفاوت بسیار زیادی دارد.

سرگلزایی به اورژانس دندانپزشکی مستقر در دانشکده پرداخت و ادامه داد: پیشتر، دو درمانگاه شبانه روزی در سطح مشهد به شکل اورژانس فعال بودند واینک طبقه همکف دانشکده دندانپزشکی نیز به اورژانس اختصاص یافته است. همچنین اورژانس «فک و صورت» در بیمارستان ولایت راه اندازی شد تا موارد بستری و عمل جراحی در آن دیده شود.

۶۴ کلینیک دندانپزشکی در مشهد

سرگلزایی به کلینیک‌های دندانپزشکی اشاره کرد و اظهار داشت: در سطح مشهد تعداد ۶۴ کلینیک تخصصی داریم که نمی‌دانم علت این تعداد مرکز درمانی چیست؟ 

وی در پاسخ به سوال شهرآرانیوز مبنی بر اینکه آیا تمام این کلینیک‌ها دارای متخصص هستند یا خیر تصریح کرد: در برخی کلینیک ها، دانشجویان سال چهارم و پنجم دانشکده یا با تخصص‌های عمومی اند. همچنین بیشتر از آنکه درمان اتفاق بیوفتد، دندانپزشکی زیبایی انجام می‌دهند که فارغ از عوارض آن، اعداد بسیار بالایی دریافت می‌کنند که از نظر من تخلف است، اما معاون نظارت دانشگاه باید پاسخگوی این مسائل باشند.

فریب پیامک‌های بیمه دندانپزشکی را نخورید

رئیس دانشکده دندانپزشکی مشهد در پاسخ به پرسش شهرآرانیوز در ارتباط با بیمه‌های خدمات درمانی تاکید کرد: برخلاف گفته‌های وزیر محترم بهداشت مبنی بر پوشش عام بیمه‌ای برای خدمات دندانپزشکی، تاکنون هیچ ابلاغی به دانشگاه مشهد و دانشکده دندانپزشکی آن ارسال نشده است.

سرگلزایی افزود: از مردم می‌خواهیم فریب پیامک‌های تبلیغاتی بیمه‌های دندانپزشکی را نخوردند؛ زیرا پیامک‌های ارسالی اگر از سوی بیمه‌های معتبر و با قاعده تکمیل درمان باشد ارزشمند است و آن بیمه‌ها نیز عموما تبلیغ پیامکی ندارند.

وی متذکر شد: خدمات درمانی دندانپزشکی به قدری گران است که هیچ بیمه‌ای ریسک پرداخت هزینه‌هایی که گاهی از خسارت اتومبیل هم بیشتر است را قبول نمی‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->